Tillsätt paprika och avrunna nudlar, stek dem med grönsakerna och tillsätt sist tofu. Peppra enligt smak Skär tofun i mellanstora kuber och stek dem i marinadblandningen
Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa medtofuskivor och strö över sesamfrön. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Servera glasnudelsalladen med den stekta tofun och cashewnötter på toppen. Blanda i en skål tillsammans med olja, sesamolja, soja, agavesirap och limesaft
Jag hittade billig fläskytter som jag malde ner och gjorde asiatiska frikadeller av. Blanda ihop allt i en bunke, forma till små bullar med blöta händer
Lägg upp salladen på ett stort fat och toppa medtofuskivor och strö över sesamfrön. Skölj och dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga med en sked
Toppa med mangosalsa, tofu och dressing. Mixa mandlar, koriander, limesaft, sesamolja, soja, olja och honung med en stavmixer eller i en matberedare till en slät sås
Smaka av med salt. En fräsch förrätt som passar bra innan en tyngre varmrätt. Välj färsk frukt, eller “fuska” genom att köpa fryst, färdigtärnad i butiken
Till och med barnen tyckte det var gott, de fick dock inte så mycket av själva buljongen då den blev ganska stark (även innan den extra ingefäran och chilin åkte i)
Lägg ner tillsammans med de andra grönsakerna och woka i någon minut innan du blandar i nudlarna. Servera till laxen, toppa med några färska koriander och myntablad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.