Servera köttet med såsen och gärna en sallad medasiatiska smaker. Vi har gjort denna salladen några gånger tidigare, originalreceptet har vi hittat hos Remsan, en matglad bloggare som gillar asiatiska smaker lika mycket som vi gör
4 4 port ris (gärna jasminris) 2 päron 2 msk riven ingefära 3 msk japansk soja 2 dl vatten 1 msk strösocker 2 msk sesamfrön salt 4 skivor fläskkarré 1 msk olja cayennepeppar 1/2 påse salladslök (à 125 g) 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Till vår sallad igår gjorde jag även vars en drink som gick i asiatiska smaker. Det är nog bland det godaste jag vet och igår blev den fantastiskt smarrig
I "Den perfekta träningsmaten" av Oscar de Hoog och Fredrik Paulún finns ett recept på "Ljummenasiatisk kycklingssallad med lime, sesamfrön och koriander"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.