När jag skulle bestämma mig för vilket recept jag ville ha till veckans "ur arkivet" där jag plockar fram gamla recept och visar er igen, visste jag inte riktigt vilket jag skulle välja
Ur arkivet. Jag gick igenom arkivet vad jag hade lagat i maj förra året. Ur arkivet. Hawaii carne asada med krispiga cheddarfries & grillad ananas pico de gallo
Oljan ska hettas upp till ca 170-180C, lättast att använda en digital termometer men tyvärr kan jag inte ställa in min på så hög värme, så jag brukar lägga i lite frityrsmet för att testa värmen
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Efter sex timmar sättet du i en digital termometer och låter köttet gå till 60. I höstas fick vi en älsgstek av en vän när vi var på min sambos landställe i Dalsland
Jag har en del i arkivet, bara skriv in kantareller i sökrutan så kommer en hel del recept upp. Det är många som söker recept med svamp nu och i synnerhet kantareller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.