Arancini Siciliani (Sicilianska fyllda risbollar)
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g risottoris eller basmatiris
  • 1/2 g saffran
  • 4 ägg
  • 50 g riven pecorinoost
  • går bra med parmesan ost
  • 100 g goudaost i kuber 2x2 cm (originalreceptet säger caciocavallo-ost)
  • 150 g passerade tomater
  • 250 g nötfärs (originalreceptet säger kalvfärs)
  • 1 finhackad liten lök
  • 1 finhackad blekselleristjälk
  • 100 g djupfrysta små ärtor
  • ½ tsk basilika
  • ½ tsk oregano
  • 1 dl vitt vin
  • 3-4 msk olivolja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Mjöl till panering
  • Ströbröd till panering
  • Neutral olja till stekning av arancini

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.