Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligtmig och jag villinte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Hacka pistagenötterna och häll upp på ett fat. Separera äggulorna från vitorna. Värm grädden och häll den heta grädden över chokladen och rör runt så att chokladen smälter
Lägg skinkanien smord ugnsform. Skär skinkaniskivor, tunna eller tjocka efter eget tycke. Koka ihop alla ingrediensertillenstuvning, allt utom ost, tomat och basilika
Här kommer en helt fantastisk, mättande risottosomni kommer att ÄLSKA. Den är så fylld med smak och kycklingenblir så saftig och god när allt får puttra tillsammansi grytan iugnen
Vilken dag, ögonen har gått i kors och jag somnadeen stund ivilrummet på jobbet under lunchen, godissuget hos de flesta på kontoret har varit skyhögt och vädret äckligt värre
Enhärligt franskt bakverk som gör dinfikablirlyxigt. Ibland jag lyckas jag med det här franskt bröd menibland lyckas jag inte haha kanske det beror på temperatur av båda deg och butter block (kalt smör)
Hans stora matintresse gjorde att han arbetade fram vad han kallade "det perfekta chilireceptet" och han drev också en restaurang i Dallas som serverade hans berömda recept
Här är mitt gröna julbord, en saffransaflafel (inspirerad av förra årets saffranshummus), men grönkålssallad med rostad pumpa och slutligenbloggfavoriten, rödkålssallad med apelsin, spenat och granatäpple
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.