Så jag testade att göra en klassisk pasta carbonara med kycklingbaconet och det blev supergott. Precis lika gott som vanliga carbonara, som är en sån god och bra vardagsrätt att göra
Skala havskräftorna och skär dem på längden och bryn dem tillsammans med löken. Koka Farfalle Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och fräs pastan helt kort tillsammans med såsen i stekpannan
Koka pastan enligt anvisning på paketet. Stek tofun på hög värme så den får fin färg. 2 portioner 1 pkt (200 g) rökt tofu1 hackad lökfinhackad vitlök efter smak1/2 dl riven parmesan2 dl sojagrädde hackad persiljaspaghettisalt, svartpepparSkär tofun i tunna skivor
Idag provade jag på ett LCHF-pastarecept som jag hittade på den här sajten och jag måste säga att jag blev mycket nöjd, Steve också, han trodde faktiskt det var riktig pasta
Pasta Carbonarapå svampEn traditionell pastarätt och kanske en av de mest älskade. Carbonaran blir här helt vegetarisk då vi bytt ut baconet eller sidfläsket mot champinjoner
Denna gång svängde jag ihop en variant på pasta carbonara utan grädde, det blev riktigt gott. Sedan jag köpte min grönsakssvarv har jag snöat in lite på grönsakspasta
När det gäller just carbonara så kan den göras på olika sätt. Den här klassikern är både snabblagad, smakrik och en favorit hos de flesta som smakar den – jag pratar såklart om pasta carbonara
Denna krämiga och vegetariska variant på pasta Carbonara blev kvällens middag hemma hos oss. Det enda vi justerat om i receptet är att vi tillsatt vitlök som vi tycker varje Carbonara bör innehålla
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.