Hej på er. Som vanligt flyger tiden snabbare iväg när man är ledig. Plock och fix här hemma, hjälpa Kiron med läxan, laga mat och måla ett förhoppningsvis sista varv på en hylla så är tiden ganska slut
Helgen är slut och söndagen är här, det har varit lugna dagar med träning och god mat. Nu börjar en vecka med ett par dagar i Stockholm, företagsjobb och dessutom är det alla hjärtans dag
Dagens middag idag vart bland annat rotfruktsgratäng, men en improviserad sådan. Idag var det bara potatis, morötter och palsternacka i, givetvis matlagningsgrädde, ost och gratäng creme också, men jag tänkte mer på själva "innehållet"
Under sportlovet kan man ju passa på och njuta lite extra om morgnarna också och färskpressad apelsinjuice drack vi ofta som barn till helgfrukostarna på vintern
Vilken kontrast med +5 grader och regn, efter en vecka med uppemot +38 i Playa del Cura. Uppe i bergen, där vi skulle gå på vandring med Rocky Adventure, var det än varmare, hela +45 i början på veckan
Så är arbetsdagen över för den här gången och jag kan nöjt konstatera att jag bara har ett projekt på gång, just nu, som ska lämnas in nästa torsdag, alla andra är inlämnade
Mixade ihop naturell kvarg med avokado, mango och ekologisk apelsinjuice. 2 dl ekologisk apelsinjuice. Det där med mellanmål före eller efter träning är inte helt enkelt
1 dl färskpressad apelsinjuice. 1 dl färskpressad apelsinjuice. Så. Himla. God. Och passar perfekt att sörpla i sig efter träningspasset om det är en stund till nästa huvudmål
Regnet smattrar mot rutorna och jag sitter och njuter av ett glas mousserat vin med tända ljus. Jag funderade först på rött men bubbel är mer läskande när man just svettats på gym
Pytt i panna på vårt vis. Nytt år, nya möjligheter. Då har vi kommit till den tid på året när väldigt många börjar tänka på att ta tag i det här med bra mat och träning igen efter helgerna
Idag var det dags för ett löppass igen. Blev lite över 5 km vilket räcker gott och väl för mig. -) Efter träningen är det ju smidigt med enkel och snabblagad mat såsom tex en omelett
Ugnsbakade endiver med timjan, bladpersilja, apelsinjuice, vitlök och smör – kvartade endiver stekta i smör, vitlök och timjan, därefter kokta och ugnsbakade med bladpersilja i saft av apelsin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.