Apelsin- och rosépepparlax med saffran- och fänkålssallad
Taste by Louise
Taste by Louise
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner Tid: 30 minuter 700 g lax, skuren i 4 portionsbitar 170 g 0,5 apelsin, saft och rivet skal
  • och
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk rosépeppar, mortlad eller mixad
  • 1 fänkål
  • 1 tsk kummin
  • 1 pkt saffran
  • 0,5 tsk salt
  • 1 tsk socker
  • 1 knippa dill, hackad (spara några kvistar för garnering)
  • 1,5 dl blandade salladsblad (ex. mangold, maché, babyspenat)
  • 2 tsk olivolja
  • 600 g färskpotatis, lätt skalad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.