Ett recept från boken Jordgubbar och rabarber av Sandra Leigh Draznin. Bjöd mina kollegor på denna idag, för att fira 2 år som anställd och för att det var min sista dag innan jag går på föräldraledighet i 1 år och två månader
Vinterlika tårtor. Publicerat 2016-12-18 15. 54. 00 i. Allmänt. Hej. För ett år sedan gjorde jag dessa vinterlika tårtor och bjöd mina fd arbetskamrater på, där jag var anställd som elektronikmontör, men jag ville så mycket mer än att arbeta på industri, och göra samma saker varje dag och eftersom jag älskar att baka, skapa och designa så sa jag upp mig och sökte in som lärling på en konditorutbildning för vuxna, fick sedan jobb på ett cafe och nu har jag öppnat Jessiesbakeshop som säljer tårttillbehör
Igår slog jag mig ner i soffan och började arbeta, som jag gör alla andra vardagar. Inget konstigt med det, förrän kag två timmar in i arbetet insåg att jag var ledig
Hej. Ja ni. I morgon gör jag min sista dag som anställd, inför vad som kanske kommer att visa sig bli första dagen på mitt nya liv, eller första dagen på en total jävla katastrof
Nu var det nog ett år sedan mitt liv vältes över ända, jag som trodde att man var tvungen att gå till finpizzeria för att njuta så här kolossalt mycket av en varm macka med pålägg
Intressant att se var var en del lägger sina pengar på som rik. Man kan lägga dem på Världens dyraste rekvisita som denna klänning från Marilyn Monroes klänning som kostar BARA 39 miljoner kronor
Här kommer lite bilder på middagen jag lagade under min vecka i norra Sverige. Det var min morbror och hans anställda som tackade av en anställd som skulle gå i pension, och jag fick komma upp och laga mat och servera dem en middag
Denna dag har jag spenderat på ett seminarium med det storslagna namnet. Framtidens storkök, en namn som jag hade förhoppningen om att det skulle leva upp till
Ja hallå ja, Fru Palsternacka heter jag, jo ni kanske minns mig. Jasså inte. Ja, men det var jag som startade den här bloggen för två år sedan och hade som ambition att skriva här 2-3 gånger i veckan om äventyr i kök och käke
. Ni som läst min blogg kanske har insett att jag är en weizen beer junkie. Jag bara älskar veteöl som är av den traditionella skolan, det vill säga att de riktigt humlestinna som kommer från USA är inget för mig
Vilken lurig helg det har varit. Ena stunden har vi hållit på med trädgårdsfix och planering inför sommaren och så rätt vad det är har himlen öppnat sig och regnet har ös ned
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.