Enkel vegansk ramensoppa med nordiska smaker
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3-4 portioner
  • 300-400 g udonnudlar eller liknande fasta, tjocka vetenudlar
  • 1 påse Oumph The Chunk, eller
  • 1 block tofu på ca 200-400 g Blandade grönsaker som tillbehör, till exempel: vitkål, savojkål morot, palsternacka, olika betor, olika stekta svampar
  • 2-300 g blandade rotsaker och olika sorters kål (jag använde vitkål, morot och broccolistjälkar)
  • 1,5 dl grovt hackad gul lök, purjolök eller vårlöksstjälkar
  • 1/2 dl surkål eller kimchi
  • 3 klyftor tunt skivad vitlök
  • 2-3 cm färsk, skalad och tunt skivad ingefära
  • 2-3 torkade hela shiitakesvampar (kan uteslutas om det är svårt att hitta i butik, jag brukar torka egna genom att helt enkelt lägga färska ovanpå spisfläkten i en vecka

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.