Ansjovistorsk Vår svenska ansjovis är en fantastisk krydda och ger här torskfilé en mustig smak. 4 portioner. 600 g torskfilé Farmors mat
Ansjovistorsk 10 propoints Måndag och vi behöver bli lite kloka, så det fick bli fisk idag. Tack Arla för inspiration till dagens middag Gourmet light
Ansjovistorsk i ugn Ansjovis ger torsken härlig smak. 2 portioner. 4 hg torskfilé. 10 ansjovisfiléer. 1½ dl grädde av valfri fetthalt Farmors mat
Ugnsbakad ansjovistorsk 1. Skålla och skala tomaterna. Skala och hacka äggen. Skär tomaterna i småbitar. 2. Värm ugnen till 200 grader Tasteline
Ansjovistorsk med kaviarsås Lägg fisken hel i lätt oljad form. Hacka ansjovisen , vitlöken och dillen. Blanda ner i oljan med pepparn Matklubben.nu
Ansjovistorsk med purjoröra Sätt ugnen på 200 grader. Skölj fisken om den är färsk. Skär stora filéer i mindre bitar. Om du använder frusen fisk låter du den halvtina sen skär du i ca 2 cm tjocka skivor Matklubben.nu
Ansjovistorsk Sätt ugnen på 225 grader. Låt anjovisen rinna av men spar spadet. Finhacka anjovisen och bred den över fisken Matklubben.nu
Anjovistorsk med purjoröra Strö persilja över ansjovistorsken och servera den het med morots/purjoröran och kokt eller pressad potatis Ica kuriren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.