En härlig smak av ansjovis och sköter sig själv i ugnen. Foto. Lånad från Arla4 port 600 g fiskfilè, t ex sej1 liten ask ansjovisfilèer, ca 50 g3/4 tsk salt2 1/2 dl Kelda mellangrädde1 msk ströbröd2 tomater1 knippa dillSätt ugnen på 225°
Ansjovisfisk 2 port2 ark aluminiumfolie att packa in allt det goda i400 g vit fisk som t. Inget fiskrecept på ganska länge nu, så kan vi verkligen inte ha det
Ansjovisfisk 4 portioner, 20 minuter Gillar man ansjovis kommer man garanterat att göra den här lättlagade fiskrätten till en vardagsklassiker i sitt liv
Ansjovis (Engraulis encrasicolus) är en art i familjen ansjovisfiskar. Genom åren är nog detta maträtten jag skattar högst på julborden - en riktigt god Jansson
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.