Annandag påsk. Jag fångade nässelfjärilen på bild, trodde först att jag skulle skrämma iväg den när jag närmade mig med telefonen men den satt så snällt kvar
tycker jag känns som en utmärkt idé. Efter allehanda kött och äggrätter behöver nog magen få en något mer lättarbetad lunch, alltså blir det inkokt laxfilé i portionsvariant, kokt potatis, hemgjord hollandaisesås och så grönsaker förstås
Påskbuffé på klassiskt vis. Med den viktiga sillen, laxen och köttbullarna. Och äggen, förstås. I helgen tog jag och provade två nya spännande bufférätter som fanns med i Expressens bilaga "Äntligen påsk"
God morgon – och god fortsättning – på er. Idag ska vi ge oss ut och trängas i affärerna, dels för att byta en julklapp samt se om det finns lite roliga saker på rea så jag och sonen kan fylla på garderoben lite
Vanligtvis brukar vi alltid ha ris à la Malta som dessert efter lutfisken på annandagen. I år byter jag ut den mot en gotländsk saffranspannkaka och serverar den med en klick vispgrädde och nykokt sylt på frusna bär
Snart är det dags för nyårsafton och här kommer tips på en nyårsmeny. När vi hade främmande på annandagen av vår fina guddotter med familj och vän bjöd vi på just detta
God fortsättning på er. Hoppas era juldagar har varit bra. Beroende på vilken tomte som besökte oss var det från förtjusning till att bli så rädd att bakom soffan blev ett bra gömställe
Som en dröm är den här julpavlovan. Med en frasig maräng, len och syrlig citronkräm, söta jordgubbar, fluffig grädde och knastriga granatäpplekärnor så åker du rakt in i tårthimlen, promise
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.