Ankbröst med shitake-risotto
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ankbröst, skinnet borttaget
  • Olivolja att steka i
  • Salt & peppar
  • 2 klyfta(or)
  • Vitlök, finhackade
  • 1/2 dl
  • Torr sherry
  • Vaniljstång, skårad, urskrapad och finhackad
  • Arborio-ris
  • 5 dl
  • Kokhet kyckling buljong
  • 1 klyfta(or)
  • Vitlök, finhackad
  • Scharlottenlök, finhackad
  • 1 dl
  • Vitt vin
  • 2 msk
  • Olivolja
  • En näve Shitake svamp, grovt strimlad
  • Grön sparris, en bunt
  • Citron, rivet skal + saften från den
  • 1 msk
  • Olivolja
  • 2 dl
  • Balsamicovinäger
  • Sesamolja, ett par droppar
  • Kalvfond, en liten skvätt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.