En stor eloge går till David, min träningskompis, som nyligen föreslog att jag skulle ladda ner ett annat operativsystem och starta skrivbordet från skiva
Igår till middagen provade jag av den äppelchutney jag kokade i helgen. Visserligen rekommenderas det i receptet att vänta en månad med provsmakningen, för det är tydligen då äppelchutneyn ska vara som godast, men vem har tid att vänta
I helgen gjorde jag tårtor till lilla Nelles dop där en av tårtorna hade en nalle som caketopper. Jag har gjort en steg för steg beskrivning på hur man gör nallen
när jag gör gröt på helt råris i stället för risflingor, krossat eller helt bovete istället för boveteflingor och krossat eller helt havre istället förhavregryn
Jag försökerförmå mig att öppna en bok som inte är tjock i sig, men innehållet är desto tyngre, så istället för det har jag ägnat mig åt att städa, besöka frissan och njuta av solen och denna vackra marsdag
Ber om ursäkt att det inte blev några mått men låt sunt förnuft råda så ska det nog gå bra. Pommes duschessKokt potatis för 4-5 personer1-1½ dl Grädde2 äggulorsaltpepparPersiljastor klicka smörPersillade2 dl riven västerbottensostGör så härPressa den kokta och varma potatisen, blanda i smör, äggula, salt, peppar, grädde och vb-ost och rör ihop med elvispen. Lycka till Kokt potatis för 4-5 personer
Tunna revbensspjäll eller spareribs (stavas också spare ribs) av rapsgris ser alltså ut så här. Ribbsen kommer i en förpackning som inte är platt (snarare rullad) och med ett tillagt ord som ställer vissa frågande, nämligen “Vikta”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.