AndersLevéns tunnbrödsrulle. ”Min filosofi har varit att norrländska smaker lyfts fram i en liten förpackning där smaker, konsistens, crunch och nyttighet möts under ljuvliga former” – Anders Levén
Grillmarinad till kyckling, räcker till ca 800 g kött. Då är det söndagkväll igen och vi har en händelserik och spännande vecka framför oss med mycket som ska hinnas med men jag hoppas det även blir lite altanhäng i solen
Blanda ihop och låt den hela fläskfilén dra LÄNGE. i denna goda blandning, gärna i dubbla påsar. Sedan är det bara att lägga den på grillen 1 dl olivolja eller rapsolja
Blanda ner allt i en kraftig plastpåse, lägg i köttet och låt dra helst 12 timmar. Den här marinaden garanterar en lyckad grillning, särskilt om du även penslar på marinaden medan du grillar
Putsa bort onödigt fett från kycklingen (spar skinnet det kan man ta bort när man äter eftersom det ger smak och ger ett saftigare kött) och krydda med salt och peppar och lägg i en ugnsform och låt dom gå på 225 grader i ca 15 minuter
Grillmarinad till fläskkarré, 4 pers. Stod i tidningen hur slakterierna har fullt upp under sommaren för att det ska finnas kött i diskarna till alla grilltokiga
Blanda allt i en bunke och pensla på det kött du skall grilla eller ugnssteka. Tänk på att marinaden innehåller mycket socker vilket gör att den lätt bränner vid då sockret karameliseras
Enkelt och gott recept. 2-3 Chorizo i skivor4 ägg gulor0,5 dl vispgrädde1 bunt färsk sparrisSaltPeppar1 dl riven parmensamPasta (för 2 personer)Koka pastan och skär chorizion i mindre bitar under tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.