Skär kasslern i tjocka skivor och tärna den, stek den med smör i en järngryta. Smaka av och red eventuellt med Maizenaredning och servera med potatis eller ris
Stek korven och stäng av plattan (får inte vara för varmt) och blanda ner den kokta pastan med sparrisen och ägg gulorna och salta och peppra och strö över parmensanost
Blev så inspirerad till att laga lever. Kött av lamm är ju rätt svindyrt (ja, fast det är lamm förstås, och inte svin), men för lever av lamm kommer man billigare undan
Gott med potatis till. Stek champinjonerna och korven och lägg över i en gryta och blanda ner alla övriga ingredienser och låt puttra i ca 20 minuter och smaka av och red med lite maizena
Täck över med en ren, tunn kökshandduk och en gummisnodd, så sodastarten kan andas. ÖvrigtVill du göra egen must eller annan läsk vid fler tillfällen håller du igång sodastarten genom att fortsätta att mata den dagligen med råsocker och ingefära
Man kan täcka över med folie efter halva tiden. Serveras med fördel pressad potatis eller hasselback. Blanda ihop crème fraichen med övriga tillbehör och låt små sjuda i ca 5 minuter och smaka av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.