1. Sätt ugnen på 175°. 2. Smörj och bröa en form med hög kant, 25x30 cm eller lägg i ett bakplåtspapper. 3. Smält smöret, häll i mjölken och låt det svalna
Algot skär upp varsin bit kaka. Morotskaka. Den här morotskakan var riktigt, riktigt god. Jag hade själv tänkt testa att baka den här morotskakan men Algot hann före
16 st digestivekex. 16 st digestivekex. När jag och min familj var i Stockholm för ett tag sedan åt vi på restaurang och till efterrätt beställde jag cheesecake, ända sedan dess har jag varit sugen på att baka egen cheesecake
"Lindas bakskola" (Tidningen Hembakat) levererar varje gång. ) Enkelt och bra recept. Jag följde Lindas tips att skära kakan i rutor innan frosingen lades på, vilket gjorde det betydligt mindre kladdigt när kakan slutligen skulle läggas på serveringsfatet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.