Själva kakan är både glutenfrioch mjölkfri, och som tillbehör väljer du förstås något helt mjölkfritt grädd- eller glassalternativ om du måste eller väljer att undvika alla mjölkprodukter
Kakorna gräddade jag på 150 grader i ca 35-40 min. Muffins lär ta ca 10-20 min. Ta honung, kokossocker, dadelsirap eller lönnsirap) 4 msk kakao (helst raw) 1 tsk bakpulver Kör allt i en blender häll i muffinsformar och grädda i ca 10-20 min på 150 grader. ca 35-40 min. Muffins lär ta ca 10-20 min
Det har förstås spekulerats vilt i vilka frågor som skulle avhandlas och dryftas vid hans och statsminister Reinfeldts superhemliga möte i Rosenbad igår
- värmes på svag värme. Vispa margarin och socker poröst. Blanda ihop mandelmjöl, polenta och bakpulver. Rör ned mjölblandningen varvat med ägg och citronskal i skålen med margarin och sockerblandningen
Vill man ha dem mer tuggiga än knapriga - använd vanligt socker/ honung och lite mindre tid. Smält smör med socker och låt det koka och bubbla några minuter
Eftersom sirapen är rejält söt är det gott med något syrligt som bryter av, så servera gärna sour-cream till, eller grekisk yoghurt blandad med vispad grädde
Även som gluten- och mjölkallergiker vill man ibland festa loss på något sött och gott. Inuti de ganska oansenliga muffinsen döljer sig en liten överraskning i form av en choklad- och sirapsgömma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.