4 dl vetemjöl2 tsk bakpulver1 tsk salt1,5 dl naturell yoghurt eller filmjölk50 gr smörGör så här. Förgräddas i ugnen i 10 minuter på 225 °C. 600 gr blandfärs1,5-2 påsar tacokrydda1 st gul lök1 dl vatten2 st tomater i bitar1 burk grön chili mildGör så här. 2 dl creme fraiche4 msk majonäs2 dl riven ost gärna lagrad med mycket smak2 st pressade vitlöksklyftorGör så här. Grädda i 10-15 min i 250°C tills ytan fått vacker färg. 2 tsk bakpulver. 1,5-2 påsar tacokrydda. 2 st tomater i bitar. 2 dl creme fraiche. 2 dl riven ost gärna lagrad. 2 st pressade vitlöksklyftor
2 msk riven kokos. Kläm fast en bit bakplåtspapper i botten av en 12-cm springform. 2 msk riven kokos. Får jag fresta er med en "no bake" och vegansk variant av cheesecake
200 gram havrekex (typ Hobnobs). 2. Tryck ut kexmassan i en form (ca 20 cm) med löstagbar botten, i botten och ca 2 cm upp på kanten. 2 dl kolasås. 2. 25 gram glykos. 2. 200 gram havrekex (typ Hobnobs). 2 dl kolasås. 2. 25 gram glykos
En riktig mardröm när man ska servera fikat och minst hälften av gästerna behöver ca 20 minuter på sig att instagramma ditt bakverk innan den ska ätas upp. Jag gjorde min cheesecake i en rund form med avtagbara kanter med diametern 20 cm. 2. 2,5 dl vispgrädde. 1/2 burk karamelliserad mjölk à 397 g. 2 dl strösocker. 2. 20 cm D. 2,5 dl vispgrädde. 1/2 burk karamelliserad mjölk 397 g. 2 dl strösocker
Fyrdubbla ingredienserna för att göra kakan i en 24-cm springform. 2 msk riven kokos. Kläm fast en bit bakplåtspapper i botten av en 12-cm springform. 2 msk riven kokos
Vill ni baka en mumsig chokladdessert som inte kräver ugn. Då är denna ljuvligt chokladiga no bake chokladbollspaj fylld med krämig chokladfudge, drömmen för dig som älskar choklad
1120 g florsocker (2 dl). 1220 g cornflakes (11 dl). 1280 g ljus sirap (2 dl). 1180 g rörsocker, strö (2 dl), det går också bra med strösocker. 11 g flingsalt (1/2 tsk). 1Pajskal40 g kokos (1 dl) 120 g florsocker (2 dl) 220 g cornflakes (11 dl) 350 g osötat jordnötssmör (ca 1 burk) 280 g ljus sirap (2 dl) 0,5 krm salt. 1Kolafyllning180 g rörsocker, strö (2 dl), det går också bra med strösocker 80 g smör 100 g vispgrädde (1 dl) 5 g vaniljsocker (1 tsk) 1 g flingsalt (1/2 tsk) 40 g saltade jordnötter, grovt hackade (1 dl). Tryck ut massan i en pajform med löstagbar botten, ca 22 cm i diameter
12 dl vispgrädde. 12 äggulor. 1Fyllning300 g vit choklad 2 dl vispgrädde 600 g färskost 1 dl strösocker. 1Citrontopping2 äggulor 3 citroner (saft och skal) 0,5 dl vatten 1,5 dl strösocker 0,5 tsk agar agar pulver. Blanda ihop kexsmulet med smöret till en formbar massa och tryck ut i en rund springform, ca 23 cm i diameter, där både botten och kanterna är fodrade med bakplåtspapper
Recept på Italiensk maräng hittar ni i kategorin "Italiensk maräng " eller "tårtfyllningar". Ca 125 g smält smör. 2 påsar a 97-100 g vaniljpudding mix. Ca 125 g smält smör. 2 påsar
1/2 cup coconut flour, sifted. 1/2 cup cocoa powder, sifted. 1/2 cup nut butter of choice (I used drippy almond). 1/2 cup mashed sweet potato (can sub for mashed pumpkin). 1/2 cup cocoa powder. 2 scoops chocolate protein powder (see recommendations above). 1-2 T granulated sweetener of choice (optional). 1-2 T nut butter of choice (optional)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.