Alspånsrökt lårklubba, pasta med säsongens svamp, parmesan samt dijonsenap och en skvätt grädde.

Ingredienser

  • 1 förp, ca 850g Scan Alspånsrökt Lårklubba, slow cooked
  • 16 st svampar i säsong, ex kantarell, champinjon
  • 500 g pasta i valfri form
  • 1 st gul lök
  • 2 msk dijonsenap
  • 3 dl vispgrädde alt matlagningsgrädde
  • 2 dl svambuljong (gör själv eller köp färdig tärning utspätt med vatten)
  • 1 knippe rucolasallad
  • 1 dl vitt torrt vin
  • 1 knippe timjan
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 bit, ca 50 g parmesan
  • olivolja eller smör att steka i
  • salt o peppar (gärna från kvarn)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.