Ibland blir det inte riktigt sommantänkt sig. Man kan inte lyckas jämt. Man kunde ana jordgubbarna i bakgrunden, så nästa gång ska jag ha mer jordgubbar och något annat som balanserar upp smakerna lite
Ibland så blir det inte så himla lyckat när man mojjar och håller på. Nog för att det blev gott, men det såg inte så frestande ut så det va med stor skepsis som vi smakade på rätten både jag och gubben
Det här med hur mycket vitlök, spiskummin och salt man vill ha, det är trots allt en ren smaksak. För många år sedan fanns det under något år en tidning som hete Gott och grönt
För övrigt kan tilläggas att när det inte är säsong för färsk makrill här hos oss (som nu då vill säga) använder vi oss av frysdiskens makrillfiléer, som tinats upp så klart, som vi bara tar bort skinnet på innan de blir färs
Lägg ett bakplåtspapper över efter halva gräddningstiden så de inteblir för mörka. Ett enkelt formbröd som bara behöver jäsa en gång, och endast ett halvt paket jäst behövs för två fina och höga bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.