Då är det dags att mysa lite extra, göra lite extra god mat. Imorgon får ni se vad det bjöds på här men idag kommer ett tips påenenkel och mycket god efterrätt
Här i stan finns tråkigt nog inte utrymme för en sådan, på vår mikroskopiska radhustomt. Det finns få saker som får mig på så dåligt humör som när jag av olika skäl är tvungenatt slänga mat
Låt smörkrämenfalla ut mot sidorna. "stryk sedan tårtan medhårs" Stryk kanten längst sidan och inte uppe på först(se bilden)så minskar riskenatt bitar från kanten ramlar med i smörkrämen
Tyvärr är jag inte helt säker på exakt hur jag gjorde (så går det när maninte skriver ner meddetsamma), men jag har här skrivit ner receptet som jag använder när jag gör blåbärscheesecake, som också är ett bra grundrecept för cheesecake
Dessutom slänger jag alltid in nästan alla mina Mums mums i frysen, då blir de härligt sega. Enköksassistent med vispfunktion rekommenderas ifall maninte har något större tålamod
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.