ICornwall har godiset också namnet hokey pokey. Jag som hellre väljer en förrätt framför en efterrätt, måste faktiskt erkänna att denna nyårsefterrätt var särledes bra, så bra att jag vet att den kommer att vara ett stående inslagimin dessertrepertoar
Roll lamb minceinto several large balls until meat isfirm (use only oliveoil to add firmness). Divideinto two part, add feta cheese and dicedolives to one half and then close the two halves
Först en vecka iCornwall. I år tar vi en rejäl omväg tillYorkshire. På resande fot Cornwall, England . Här gör viinte så mycket alls mer än att bada, spela fyra-i-rad, äta clotted cream-glass, ha sovmorgon, sippa lokal cider, räkna fiskmåsar, äta fish&chips, ha crumpets till frukost, samla på silkeslena stenar…
Eftersom vi var halvvägs tillCornwall så var det dags för semestern första cornishcider. Det är ju alltid en himla massa pros and kons när man planerar sin semester
De här kräftorna kom från Cornwall. Så var det söndag igen och en händelserik helg är snart slut. Söndagen började med en timmes Body Pump-pass och sedan var jag redo för dagen
Inte heller Wales, Cornwall eller Inverness. Ett land jag besöker igen. Igen. Och igen. Men hur började denna kärlekshistoria och kommer den någonsin ta slut
Gör degen och låt den vila medan fyllningen blandas. Mät upp mjöl och salt och finfördela fettet i mjölet med fingertopparna eller kniv eller i matberedare
)I nästa blogginlägg får ni hänga med mig på semeter till det hyrda huset i vackra, gröna Cornwall. Karin / bevemyrs bloggArla skickade ett mail och frågade om jag ville provbaka en av deras pajer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.