Jag kanske är "sist på bollen" men hey, bättre sent än aldrig. Först och främst, alltså fasiken vad fina ni är som "hjärtade" mitt senaste inlägg så pass mkt, det värmer så himla mkt i hjärtat ska ni veta
"När andra ljuset brinner är snart Lucia härhon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär". 2. a advent och vi känner oss praktiskt taget insnöade i vårt hus
Dessutom hey, vem vill inte bli av med de där övermogna bruna fula bananerna i fruktskålen liksom. Jag vet inte hur det är med er men jag fullkomligt älskar filmjölksbröd
God morgon vänner. Jag har märkt av en tydlig trend inom mat på sistonde. Det kanske ni också har gjort. Jag märker att det blir fler och fler köttprodukter med mindre kötthalt
Visste ni att det är Kladdkakans dag idag. Igår fick jag hem ett sånt trevligt bud från Arla med allt som behövdes för att göra en kladdkaka med knäckigt täcke, nästan som kladdkaka med toscatäcke
Ja, vi är smått fisktokiga i vårt kök och det är tydligen inte helt fel eftersom vi då också påminner andra om att det är hög tid att laga till firre, eller hur Annsofi
Igår på jobbet kom det ett bud med det största påskägg jag sett. Och det var fullt med godis. Jag är ju ingen godisråtta, men det här kunde jag inte låta bli
Vardagsmat i en barnfamilj ska i mina ögon gå snabbt att laga, vara nyttig (läs. näringsriktig, gärna ekologisk och närproducerad), och vara god/spännande för alla deltagare
Måtta upp de olika ingredienserna i mätglas och häll i en shaker. Fyll shakern med is. Skaka kraftigt i 10-15 sekunder och sila därefter upp i ett kylt cocktailglas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.