Cavan serverades väl kyld och den smakade frisktoch fruktigt. Stod och valde mellan parmesan/vitlök och den med fetaost/soltorkade tomater, den tror jag också funkar här
Lägg upp i serveringsskålar och toppa medtomaterna, basilikan, purjolöken och solrosfröna. Idag är det dock svalare och regn i luften, mysigt och härligt det med tycker jag
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Skiva tomaternaoch lägg ovanpå röran. Rör ner hackad basilika och smaka av med salt och peppar. Alltid lika smidigt med gratänger, gör sig bra i matlådan också
Allt som är krämigtochdärmed också onyttigt uppskattas av mig, hur kan det komma sig. Visst, jag kan också tycka att nyttigare tomatbaserade såser är goda, men gräddigt ochkrämigt slår det mesta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.