Påskmiddagsmeny
I producentens mage
I producentens mage
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner Förrätt
  • 4 tunna skivor rökt eller gravad lax
  • 2 hårdkokta ägg
  • 200 g löjrom
  • Färsk dill
  • 3 msk majonnäs
  • 1/2 msk crème fraîche
  • Citronsaft
  • 30 räkor
  • 4 skivor formbröd
  • Salt
  • smör
  • 8-10 min Kyl av med kallt vatten, låt dem svalna något och skala sen. Dela äggen så det blir fyra halvor. Lägg på en klick majonnäs, en klick löjrom och en dillvippa. Ställ in i kylen.
  • 1 kg lammentrecôte
  • Färsk rosmarin
  • 3 vitlöksklyftor
  • 2 msk rapsolja
  • 10 stora fasta potatisar
  • 3 dl vispgrädde
  • 2-3 dl grovriven stark ost
  • 6 vitlöksklyftor
  • 2 msk flytande kalvbuljong
  • vatten
  • 4 stora mogna röda tomater
  • 1 rödlök Olivolja
  • vitvinsvinäger
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Smör
  • 200 g digestivekex
  • 75 g smör
  • 5 st gelatinblad
  • 5 dl vispgrädde
  • 6 st äggulor
  • 3,2 dl florsocker
  • 1,5 dl citronsaft, färskpressad
  • 3 dl apelsinsaft, färskpressad
  • 2 st gelatinblad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.