4 portioner
Förrätt
4 tunna
skivor rökt eller gravad lax
2 hårdkokta
ägg
200 g
löjrom
Färsk dill
3 msk
majonnäs
1/2 msk
crème fraîche
Citronsaft
30
räkor
4 skivor
formbröd
Salt
smör
8-10 min
Kyl av med kallt vatten, låt dem svalna något och skala sen. Dela äggen så det blir fyra halvor. Lägg på en klick majonnäs, en klick löjrom och en dillvippa. Ställ in i kylen.
1 kg
lammentrecôte
Färsk rosmarin
3
vitlöksklyftor
2 msk
rapsolja
10 stora
fasta potatisar
3 dl
vispgrädde
2-3 dl
grovriven stark ost
6
vitlöksklyftor
2 msk
flytande kalvbuljong
vatten
4 stora
mogna röda tomater
1 rödlök
Olivolja
vitvinsvinäger
Salt
Svartpeppar
Smör
200 g
digestivekex
75 g
smör
5 st
gelatinblad
5 dl
vispgrädde
6 st
äggulor
3,2 dl
florsocker
1,5 dl
citronsaft, färskpressad
3 dl
apelsinsaft, färskpressad
2 st
gelatinblad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.