Adventsmys i radion
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 200 g mörk choklad
  • 2 dl strösocker
  • 4 st ägg
  • 0,25 g saffran
  • 1/2 kuvert
  • 1 dl vispgrädde
  • 200 g vit choklad
  • 30-40 valnötter
  • ev. smält mörk choklad
  • 200 g finhackade torkade fikon
  • 2 dl råsocker
  • 1 ½ dl rött portvin
  • 1 ½ dl vatten
  • 1 msk färskpressad citronsaft
  • 50 g valnötter
  • 100 g torkade aprikoser
  • 1 dl vinglögg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.