Den gravade laxen från julbordet fick sällskap av några stackars överblivna ansjovisfiléer, kokt potatis och drösvis med dill, och vips blev det en riktigt läcker pudding för fyra personer
Lägg ett uppochnedvänt fat på formen. Dela vaniljstängerna på längden med en liten vass kniv. Servera puddingarna riktigt kalla, gärna med lätt- vispad grädde och några mandelflarn till
Detkan vara på grund av bristfälligt näringsintag, dvs man äter inte tillräckligt näringstät mat, eller detkan bero på dålig matsmältning, dvs mage och tarm tar inte upp näringen från maten man äter
Eftersom vi har en vara hemma och göra ingenting-helg så måste man ju äta extra goda saker. Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
många av oss matbloggare har lagt ut bilder på innehållet i sitt kylskåp, känner mig förpliktigad att göra detsamma, lovar att göra det nästa gång jag städat ur
När du vill göra bruschetta grillar du och stryker också pådet goda vitlökssmöret men då lägger du även på hackad tomat blandad med finhackad rödlök, med en vinägrett av olivolja, vinäger och salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.