Servera grytan medvitlöksmajonnäs och bröd om man vill ha det. Häromdan blev jag och Johan sugna på fiskgryta igen så jag letade upp receptet och lagade den själv, med några mindre justeringar
Ingredienser Portioner. 3 dl 2 vitlöksklyftor 1 dl grovhackad persilja 2 1/2 msk vatten 2 dl majonnäs 1 dl crème fraiche 1/2 tsk salt 2 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Här kommer recept på en smakrik, stark och god sås där rostad vitlök mixas med ägget för att sedan skapa en majonnäs med hjälp av oljan som vitlöken rostats i
Hetta upp och servera genast, gärna medvitlöksmajonnäs och ett varmt bröd. (Om jag använder färsk timjan och basilika tillsätter jag dem i slutet med räkor och musslor
Servera gärna tillsammans med en god vitlöksmajonnäs, sås och klyftpotatis/sötpotatis. Det kan ta lite tid eftersom du kan behöva stanna flera gånger för att knuffa ner smeten från sidorna med en sked eller slickepott
½ dl vitlöksmajonnäs. Ta efter behov. Smaka av. När jag oftast ska göra ett recept som innehåller kryddor så går jag inte efter måtten på receptet, utan jag börjar försiktigt tills jag får den smak som JAG vill ha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.