Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Formen jag använde var 18 cm med löstagbar kant. 8 dl kakao. 8 dl agavesirap. 8 dl kokosolja. Botten. Lägg alla ingredienser till botten i en mixer och pulsmixa tills smeten är nästan jämn och håller samman
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
80g mörk choklad. 80g mörk choklad. Krämig jordnötsfyllning med krispigt mörkt chokladtäcke. Så gott…. Dekorera med lite fina blommor och hackade nötter
Pensla med uppvispat ägg och grädda i mitten av ugnen i ca 8 minuter. Ingredienser. 50 g jäst1/2 dl rapsolja5 dl fingervarmt vatten3 msk sirap1 tsk salt2 msk fiberhusk11 dl glutenfri mjölmix
Lättlagad och fantastiskt god rabarberpaj med knäckigt kolatäcke. Jag har gjort pajen glutenfri genom att ersätta vetemjölet i originalreceptet med ris- och potatismjöl
Detta behöver du till 1 tårta, 8-10 bitar. för hela tårtan (exklusive grädde/glass till serveringen) är det 158 smartpoints enligt receptet ovan. 8-10 bitar
Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag. Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.