Det blir så mycket godare. Till servering. Låt svalna och spar tills fisken ska in i ugnen. Hacka löken till såsen och fräs den i smör utan att den tar färg
Crème fraiche, majonnäs, honung, paprikapulver och vitlök är nästan det enda som krävs men tillsammans stämmer dom upp och harmonierar i en ljuvlig kör
Oftast vill man väl njuta så mycket som möjligt av att vara utomhus och tillbringar därför mindre tid i köket, planerar mindre för matinköpen och slänger gärna ihop något av det som redan finns i kylskåpet
Det vill säga tunnbröd fyllda med sallad, tomat, gurka, fiskpinnar och så den här goda såsen. Den funkar garanterat lika bra till potatis och en egenpanerad fiskfilé som den gjorde till wrapsen
Till sommarens grillkvällar då man vill ha det lilla extra tillbehöret. Ställ fram en rejäl skål på bordet så kan alla ta så mycket dom vill och till vad dom vill
Till det åt vi potatisgratäng, rödkål och såsen nedan. Godaste såsen till kalkon5 dl vatten2 hönsbuljontärningar3 dl gräddelevern från kalkonen3-4 msk svartvinbärsgeléca 1 dl stekspad från kalkonen1 tsk fransk senap1-2 tsk sambal1 tsk soja(redning)Koka levern i vatten och buljontärning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.