dry red wine. 1Brown beef cubes in the olive oil in a 12 inch nonstick skillet set over medium heat. 2Turn the cubes frequently to ensure even browning on all sides. 3Add the onions and cook 2 to 3 minutes longer, or until the onions are fragrant. cook, stirring occasionally, for 4 to 5minutes longer, or until mushrooms are brown. 5Combine the flour, thyme leaves, black pepper and nutmeg in a small dish. 6Sprinkle the flour mixture evenly over the meat and mushroom mixture, stirring well. 7Allow the flour mixture to "toast" in the pan without burningfor 30 seconds to 1 minute. 8Then, stir in the red wine and beef broth. 10Reduce heat to low, cover loosely, and simmer for 20 minutes. 11The sauce will continue to thicken as water evaporates duringcooking. 12While the meat is cooking, cook the noodles according to package directions. 13When tender, stir the noodles and parsley into the beef mixture and heat through. sirlointips cut into 1 inch slices. 5
Det var länge sedan har jag inte gjort cupcakes eftersom jag har jätte mycket saker att göra. Cupcakes är min favorit bakverk som jag älskar att göra, men jag har inte gjort cupcake för länge sedan eftersom jag har många lista av bakverk i mitt baking list hehe
For my international readers. Jag kommer definitivt bara vara hemma. Jag vet inte om det blir melodifestivalen, en film eller bara "en-mycket-tidig-sömn", men oavsett vad så ska jag definitivthinna med och äta ett litet lördagssnack
something nice foryour sweet. Jag använder thaibasilika värjer dag till minmatlagning på restaurang, jag har aldrig tänker mig att använda till sötsaker förut till jag hitta ett glass recept som ha smak sättning med basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.