Jag lyckades fota minacupcakes idag så att jag kan lägga upp receptet. Men nu sitter jag här och bråkar med min dator, den har blivit mer än lovligt seg de senaste veckorna
smör + ströbröd eller mjöl till formen. Till min fantastiska citrontrifle bakade jag en lemonpoppyseed cake som jag skar kuber av och rostade i ugnen så de blev som en sorts söta krutonger
But a few weeks back I baked one (which I had some of for dessert) with apples in. Kakan ska fortfarande vara lite kladdig (men inte lös) i mitten när den är klar
Häll smeten i bakformen. Den där tryffeltårtan som Mr C åt i helgen kunde jag liksom inte släppa, utan jag var tvungen och testa om jag kunde få till en på mitt sätt och som jag kan äta
Häll över dinlemon curd i en ren skål och låt svalna i kyl medan du fortsätter. Lägg cupcakeformar i en cupcakeplåt eller använd dubbla formar på en vanlig plåt
And don’t forget to make Canada flags for the decoration. As I promised yesterday I am gonna give you the recipe of my Canada DayCupcakes, have a nice dayin Canada
Fördela smeten i formarna. Blanda Marcapone med Lemon Curd till önskad smak. Lemon curd. Grädda i 225°C ca 15 min. Bred glasyren över muffinsen och garnera ev med rivet citronskal 150 g smör eller margarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.