Men nu är ju det ca 15 år sen som jag åt lapskojs, så man kan ju faktiskt ändra sig. ca 500 g högrev1 gul lök, skalad och hackad i stora bitar5 svartpepparkorn2 lagerbladca 1 liter vatten5 potatisarsmör och salt att smaka av med. ca 500 g högrev. 5 svartpepparkorn
250 g smör 2 ½ dl Coca-Cola (ej Light eller Zero utan med vanligt socker) ½ dl kakao 4 dl strösocker 5 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 1 nypa salt 2 ägg 1 ½ dl mjölk. Glasyr 7 dl florsocker 115 g smör, smält 3 msk kakao 2 tsk vaniljsocker 3–4 msk Coca-Cola. Häll smeten i en ugnsform, ca 22 x 35 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda kakan längst ner i ugnen i 35–40 min. 5. 250 g smör 2 ½ dl Coca-Cola (ej Light eller Zero utan med vanligt socker) ½ dl kakao 4 dl strösocker 5 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 1 nypa salt. 7 dl florsocker 115 g smör, smält 3 msk kakao 2 tsk vaniljsocker 3–4 msk Coca-Cola
Sådär ja, nu har svintungan, eller gristungan om man hellre vill säga det, legat i saltlag i min kyl i 5 dagar. Lägg sen i tungan och låt stå kallt i 4-5 dagar
Det var ett tag sen jag köpe dom här pasta rullarna, men idag tyckte jag att det var dax. Stekte lammfärs (som jag hade kvar sen jag gjorde shepherds pie), och en halv rödlök i lite smör
Stek i ca 5-10 minuter. Lite kinamat på menyn. Har nog aldrig provat chop suey förut, men har sett det på menyer och i olika recept böcker lite då och då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.