3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. K. l. a. d. k. o. r. t. f. i. ä. e. n. s. g. m. 1. 4. b. u. 2. 0. 5. ,. 9. E. j. c. h. v. p. å. T. G. 6. ö. (. ). U. *. S. y. R. B. H. 7. L. w. I. V. /. -. 8. A. D. C. P. O. M. E f
Blomkål kokades tillsammans med ett par vitlöksklyftor och timjankvistar i mjölk och mixades sedan till en lös puré (mer som en tjock sås) och smaksattesmed en smula muskotnöt
En av dessa förvirrade dagarna fyllde vårt kök alltså fyra år och den firades i finaste sällskapet minsann, vi bjöd hit Freddy på en bit mat för att sedan gå på bia*, en tradition lika gammal som den första Harry Potterfilmen
Vi började medatt dela på en sashimi, sen tog jag hummertacos och tonfiskfritters medan min man tog en laxtartar och en ceviche på oilgrimsmussla och sotad avokado
Tre veckor tidigt föddes hon som följd av att jag hade havandeskapsförgiftning. I morgon är det måndagen den 5 november och 10 år sedan Ella Annie Majken kom till världen
Fredagens efterrätt blev en mjuk och krämig pannacotta smaksattmed havtorn. Det har blivit en hel del nya recept varvat med gamla godingar, många fotografier och timmar framför datorn bloggande eller sökande efter recept och det mesta med ”gott” resultat
Det blev en kladdkaka med nötkräm och jag kan avslöja att den blev himla god. Kladdkaka med nötkräm. Idag kan man firaatt det är fredag och det finns hur många sätt attfira på som helst
Jag kan säga att denna present verkligen är väl använd. Den packar ihop köttet till hamburgarna helt perfekt, så att när de ska grillas sväller de inte, de går inte sönder och de håller formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.