Så fruktansvärt gott och det är just kontrastensomär det härliga. Jag tror helt enkelt att boven fortfarande är dem superstora globala företagen/matjättarnasom reglerar detta genom att påverka på alla plan, inte minst genom att finansiera den mesta av forskningen på området, som då också nästan alltid är vinklad
Svisch sa det, för varkenjag eller Mr C kunde motstå denhärgodsaken, det räckte liksom inte bara med en bit, nope här moffade vi i oss både till eftermiddagsfikat och sen efter middagen också, häpp
Om ni tycker det är intressant så lägger jag upp recept de gånger jag hinner o tillfälle ges, men bilderna får ni levererade i lite sämre kvalité då förstås eftersomjag fotar med iPhonen
Receptet har jag hittat hos Ann-Louise på Lilla Matdérivensomjag väl hyllar ungefär lika ofta somjag hyllar disaronno, men hon är ju så himla bra på det här med enkel och vegetarisk mat, och bra mat för barn, och bra på det här med äggfritt och nötfritt och sockerfritt och giftfritt
Fixa och plocka med allt och fara fram somen virvelvind och känna mig nöjd och tillfreds och göra fint här hemma… Jagvill, men orkar inte… Det låter som det var en evighet senjag fick göra allt detta trots att de bara är fyra dagar sen… Men för MIG en hel oändlig, evighet, ensam i en dubbelsäng med värstaâ€tyck-synd-om-mig-humöretâ€â€¦Â  Närjagär van att göra det varje dag och jagdessutom älskar det så blir det himla tomt & deppigt
Nu är det väl hög tid att ni får lite mer recept av mig härbloggen, inte sant. Citrontimjan är det endajag för tillfället har i mitt kryddland, men har ni inte det så går det bra med vanlig timjan, det rivna citronskalet ger ändå en fräschör till rätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.