För att motivera er tillatt baka bullarna själva i år (och många fler gånger framöver) tänkte jag dela med mig av hemligheterna som garanterat ger dig hembakta bullar i samma klass som konditoribullarna
Jag vill inte ens försöka återberätta det här själv, så jag uppmuntrar digsom blivit nyfiken att läsa historien om hur Maija Itkonen läste en artikel om framtidens fejkkött (ick …) smakade som kyckling och hur det blev startskottet till det som idag är de prisbelönta Pulled Oats
Receptet kom från Leila Lindholm och ni får det här nedan. Det som var alldeles speciellt med dessa biskvier var att smörkrämen inte var så kompakt som den lätt annars blir
Nu ser degen mer ut som en smet - den är lös, oformlig och kladdig. I vilket fall är det här mina tillkortakommandensom bagare lyser igenom - för mig är det svårt att veta hur jag bäst ersätter originalreceptets “instant yeast” med bästa svenska motsvarighet
Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. vatten. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Rör om tills osten smält. 1vatten. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.