Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Jag har tidigare varit väldigt skeptiskt till just grönkål, mycket därför att den har en sådan kravfylld hälsostämpel, men också för att den är lite svårsmält
När jag har lägenheten för mig själv tycker jag om att passa på att vara helt ensam och samla lite ny energi med att äta precis det jag är sugen på och kolla chickflick efter chickflick från sängen ända tills jag somnar och kan bre ut mig över heeela vår lilla säng själv, haha
Ostarna var lite syrliga, och härligt krämiga. Min efterätt var Pecan Pie serverad med en glass/tjock sås, som var god men väldigt mastig, och jag klarade inte av att äta hela (det blev liksom för mycket)
Lägg lite av smeten mellan två bakplåtspapper och kavla uttill en tunn kaka. Ta av det översta lagret bakplåtspapper och vänd ner kakan i stekpannan (med pappret uppåt) Det gör ingenting om kakan är lite större än stekpannan för köttet kryper ihop jättesnabbt och blir en liten rund kababkaka i mitten
Tillsätt i grytan tillsammans med bambuskott och låt fräsa någon minut. Det blir peruansk matlagningskväll på lördag i Global Picnics regi, Det finns fortfarande platser kvar så vill du bli inspirerad, laga spännande mat och äta gott tillsammans med fina människor -läs mer och anmäl dig här
Hur mycket jag än tycker om att äta så rent, naturligt, ekologiskt och, framförallt, sockerfritt som möjligt, så är jag väldigt noga med att denna hälsosamma livsstil inte ska kontrollera mig
Men jag klagar absolut inte, tvärtom det ska blir så galet skönt att lämna den här vintern bakom mig och bara se framåt mot ljusare kvällar, ljumna vårmornar och en sol som ger fräknar på näsan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.