Gamlaslattar crème fraiche och kesella och ostkanter skall få bli bröd ochjulskinkan, kantarellerna som blev över på nyår och den lilla ledsna purjon fick tjänstgöra på nytt som paj
Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Häll i degbunken och slå på resten av vattnet kallt. Ställ formarna att jäsa under bakduk i kylen över natten
Ta ut pajen, pudra med florsocker och servera med såsen. Först ut är botten. Fortsätt medfyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Eftersom jag inte hade något recept utan gjorde allt efter eget påhitt så är receptet sådär lite på en höft, men hörrni gör det här ochnjut av rätten till en iskall bira eller ett glas porlande bubbel
Bästa Maria lärde oss att baka bröd snyggt ochgöra godaste pizzan. Jag var stolt som en tupp över min limpa (som var något platt till att börja med, men tog sig) ochmin pizza som smakade helt och hållet gudomligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.