1. Koka tortellini knappt färdig i saltat vatten, häll av och spara 2 dl av kokvattnet. 2. Blanda pasta och färskost i kastrullen, rör om, späd med kokvatten till lagom konsistens
Pappa ville bjuda på kroppkakor, men kände att han inte orkade. Så istället hade jag en halv red snapper som jag tyckte vi kunde göra något med, men när jag väl anlände hemma hos mina föräldrar var middagen redan klar
Eftersom vi har en vara hemma och göra ingenting-helg så måste man ju äta extra goda saker. Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
Det här kan ha varit enklaste middagen jag gjort på länge. sambon la ketchup på sin potatis dessutom. Bara la den i en smord ugnsform, konstaterade att benen var färdigt urplockade så det var bara att kasta på lite kristallsalt och krydda med chicken campfire- krydda (ja jag vet - det är kycklingkrydda men ååh den är så god på lax med sina toner av apelsin och citrus) och så några citronskivor på det + några skvättar citronsaft
Jag har på mig min "städrock" från personalshoppingdagen med Gigi i Marbella. Vi blev bjuda på en fantastisk förrätt med pilgrimsmusslor o jag var såklart tvungen att fråga om receptet
Ha en bra dag på er. Gör glassen enligt beskrivning på förpackningen. Skiva bananerna på längden. Tänk på att den ska stå i frysen i minst 4 timmar innan servering. Koka ihop grädde, socker, sirap och vaniljpulver på svag värme ca 10 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.