men behöver inte frestas attöveräta eftersom du har frysen full. Nu är det dagsatt göra glasyren. Nu är det så att jag inte tål vetemjöl, så därför bakas det aldrig traditionella kanelbullar hemma hos mig
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Gärna bitar som är lagom stora attäta så att rätten kan ätas med sked. ) Nästa helg ska vi nog göra ett stort lass chili och så tror jag att jag ska göra något storkok på kyckling, sen är vi redo
Det är alltid kul att prova på något nytt, eller gammalt beroende på hur man ser på det, igår hittade vi dessa underbara bitar oxsvans – så oxsvanssoppa står på menyn
Det ligger mycket sanning i dessa rader och allt detta innehöll lördagen, middag med gott vin, efterrätt med mer vin och allt detta i sällskap med min älskling (hmm det där blev lite väl sötsliskigt inser jag)
Jag startar nämligen nästan alltid min morgon med en smoothie (på helger kan jag skoja till det och göra våfflor istället) och Juli har nog blivit van att se mig med mixerstaven i högsta hugg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.