200 g vit choklad. rivet skal av 2 lime. 25 g smör. ) 200 g vit choklad. 2 lime. 25 g smör. Julen närmar sig med stormsteg nu och ibland känns det som att jag skulle vilja trycka på pausknappen
2 dl strösocker. Tillsätt smör och koka 2 min till. 125 g marabou mintkrokant. Tillsätt smör och honung och koka 2 min till. 125 g marabou mjölkchoklad. 2 dl strösocker. 125 g marabou mintkrokant. 125 g marabou mjölkchoklad
200g smör. 2 tsk vaniljsocker. 9 Oktober, 2014 17. | 200g smör. 2 tsk vaniljsocker. Tre sorters kakor. Hej. Här kommer ett enkelt recept på tre klassiska småkakor vaniljhorn, syltgrottor och chokladsnittar
2. Här kan du följa 175 grader på Instagram. Visst, tiden mellan hägg och syrén var kort i år. Men tiden mellan syrén och midsommarblomster – vad hände med den
2 dl florsocker. 2,5 dl socker. 2 msk kakao. Koka upp ingredienserna i en större kastrull till 125 grader. Vid 120-125°C ger mjuk kola. 1,25 dl socker. 1/2 dl sirap. 2 dl florsocker. 1,25 dl socker. 1/2 dl sirap
2 dl vatten. 2 msk havrekli (kan uteslutas). 15-20 russin. Följ instruktionerna till din maskin. Jag värmer vätskan lite och häller i allt enligt listan
Inte för att skryta, men detta kan nog vara det godaste vörtbrödet jag både bakat och smakat. Vörtbröd är obligatoriskt på julbordet enligt mig, gärna med julsk*nka och senap på och hembakat bröd slår allt köpebröd med hästlängder
200 g hel sötmandel. 1 1/2 dl socker. 1/2 dl vatten. (i år la jag också till 1/2 tsk kanel, gott. 2. 200 g nougat. Rosta mandlarna i torr stekpanna eller i ugn 200 grader 10 min. 125 g nougat. 250 g mandelmassa. 2. 200 g choklad. 200 g vit choklad. 2 dl polkagrisar. 2. Klä under tiden en form 30x20 cm med ugnsfolie och bred ut den smälta chokladen i formen. 200 g hel sötmandel. 1 1/2 dl socker. 1/2 dl vatten. 1/2 tsk kanel, gott. 200 g nougat. 125 g nougat. 250 g mandelmassa. 200 g choklad. 200 g vit choklad. 2 dl polkagrisar. 2
2 limpor. 25 g rumsvarmt smör. 2 msk malda nejlikor. 2 tsk mald ingefära(på burk). Ställ ugnen på 225 grader, ta upp degen o forma till 2 limpor eller lägg i brödformar o skär skåror längs med limporna o lägg på en plåt med bakplåtspapper. 2 limpor. 25 g rumsvarmt smör. 2 msk malda nejlikor. 2 tsk mald ingefära(på burk)
2 dl fullkornsmjöl av dinkel. 2 tsk bikarbonat. 2 dl filmjölk. 2 dl porter. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Häll den lösa degen i en smord avlång brödform som rymmer ca 1 1/2 liter. 2 dl fullkornsmjöl av dinkel
Ett saftigt, kryddigt och sött vörtbröd som blivit ett måste på julbordet. Det är fortfarande ett bröd med bra sötma eftersom att ett vörtbröd ska ha det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.