2 sortes vörtbröd
Cupcakesfluffan
Cupcakesfluffan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 små limpor av denna deg
  • 3-4 limpor
  •  
  • Skållning
  • 500 gram vatten
  • 250 gram fint rågmjöl
  • 1250 g vetemjöl
  • 10 g mald nejlika
  • 10 g mald ingefära
  • 10 g mald pomerans
  • Skållningen från steg 1
  • 200 g vatten
  • 75 g honung
  • 200 g flytande vört
  • 75 g mörk sirap
  • 100 g jäst
  • 25 g havssalt
  • ägg och smör till pensling
  • 25 g smör
  • 1 dl sirap
  • 1 flaska/burk 33 cl jöl
  • 50 g jäst
  • 1 påse vörtmix (santa maria)
  • 5 dl rågsikt
  • 5 dl vetemjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.