Den här glasstårtan, fylld med maränger och nutella är G U D O M L I G. Skrapa ur resten av nutellan i en micorfast skål och kör den nån halvminut, så nutellan blir lite lösare
Den här marängglasstårtan är gjord på mjölkfri glass och vegansk variant på Nutella. Barnen tyckte att den till och med var godare än Nutella (som de älskar)
En glasstårta är tacksam på så sätt, den kan förberedas helt och hållet ett par dagar innan, och kan sedan snabbt plockas fram och stjälpas över på ett tårtfat
Rör då och då. Blanda ner vaniljsockret och låt kallna. Rör ner smöret och rör såsen blank. Ta fram tårtan ur frysen strax före servering och ta ur den ur formen
Tag ut glasstårtan ur formen och dekorera med blåbär, vit choklad, citronmeliss och hel syltad lime. Riv marsipanen grovt och limen fint, vänd ner i grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.