Ååååh, dessa existentiella frågor som dyker upp när man kommit i trettioårsåldern. Glöm nu inte att köpa saffran, det händer mig ungefär 99 av 100 gånger
Eftersom jag uteslutande köper Svensk kyckling och funderat en hel del på vad det är vi köper och äter skulle jag bli glad om ni ville svara på tre frågor längre ner i inlägget
Såhär blev det. ) Jag gjorde en lövbiff på planka, fylld med parmaskinkaoch västerbottensost, panerade och vill man se mer exakt så finns det ett tidigarerecept här i bloggen på Cordon bleu under middagstips
Så att vi kan fortsätta att justera och må bättre och bättre. När jag länkade till ett inlägg om vegankost och näringslära på Nilla’s Kitchens facebooksida så dök det upp frågor i kommentarerna
Lite material till sockerdekorationer. får jag ofta när jag har bakat tårta till en fest. Vad jag täckt den med, vad dekorationerna är gjorda i och med osv
Jag dricker fettkaffe på morgonen, men sedan min kallpressade olja (kung Markattas) tog slut har jag fortsatt med raffinerad Cocosa, och plötsligt blev jag stenhård i magen
Det kan ge en boost att gå ner mycket första tiden (man tappar vätska när man tar bort kolhydrater i kosten i och med att de binder vätska) och gör att man hittar motivationen att fortsätta gå ner i vikt
Så här kommer svar på de vanligaste frågorna jag får. Äntligen tillfälle att skriva lite utförligare om min fina bok som kom ut i augusti Sju steg till ett friskare jag
Alla som kommer hit på middag ska grillas ordentligt med frågor. 2 kokta humrar2 schalottenlökar1 vitlöksklyfta100 g färska champinjoner2 tomater, skalade och urkärnade1 msk smör1 dl vitt vin1 tsk dijonsenap1 msk vetemjöl2 dl vispgrädde½ tsk salt½ krm cayennepeppar2 msk finhackad persilja1 dl nyriven parmesanostGör så här. 100 g färska champinjoner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.