Rosta resterande kokta rödbetor i ugn 200° i ca 10 min. Lägg nötterna på en plåt och rosta dem i ugnen på 190° i ca 5-10 min. 10 gram bladpersilja. Klipp till två A4 ark overheadfilm i 6 bitar vardera, som är 10×10,5 cm. Koka rabarbern i mindre bitar, socker, honung och vatten ca 10 minuter, tills rabarbern mjuknat. Koka rabarber i bitar, vatten och socker på svag värme, under lock, ca 10 minuter. Rosta resterande kokta rödbetor i ugn 200° i ca 10 min. Lägg nötterna på en plåt och rosta dem i ugnen på 190° i ca 5-10 min. 10 gram bladpersilja. Klipp till två A4 ark overheadfilm i 6 bitar vardera, som är 10×10,5 cm. Koka rabarbern i mindre bitar, socker, honung och vatten ca 10 minuter, tills rabarbern mjuknat. Koka rabarber i bitar, vatten och socker på svag värme, under lock, ca 10 minuter. 10 gram bladpersilja. 10 gram bladpersilja
Hittade denna fisken på Ica igår. Escolar, även kallad smörfisk. Har inget minne av att jag har ätit den förut, och har nog knappt ens sett att det går att köpa den
Hittade några nya sorters korv när jag var på flygis i Norrtälje. Blev bjuden på middag igår, så hade ingen matlåda till skolan idag, så slängde därför ihop lite korv och stekt potatis
Hittade ytterliggare en ny sorts korv på ica. Denna var med smak av chili, lök, cayenne och ingefära. Smakade ungefär som chorizo skulle jag nog vilja påstå, men chorizo är godare
April gick nyligen över till maj och nu börjar det verkligen kännas att sommaren är på gång. Under april så besöktes Matskafferiet av över 30 000 unika besökare och vi tänkte testa något nytt och tipsa om vilka recept som varit mest populära den senaste tiden. se Dela receptet "Populära recept under april 2017" med dina vännerFacebookPinterestTwitterSkriv ut Prenumera på nya recept
Redan april och fortfarande har vi underbara vårdagar här hos oss. 200 g oreokakor100 g smör150 g Marabou Oreo3 äggulor3 äggvitor1 dl socker1 msk vaniljsocker300 g philadelphiaost4 dl vispgräddeGör så här. 100 g smör
Rufus Wainwright – April Fools. Rufus Wainwright – April Fools. 1 burk s k inläggningssill (ca 210 g sillfilé). 1 burk s k inläggningssill (ca 210 g sillfilé)
Eftersom det har varit dåligt med högtidsdagar på sista tiden, och väldigt gott om härlig äggvita efter all vaniljkrämskokning här i bageriet, bestämde vi oss för att det är Marängsvissens dag imorgon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.