1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. F. ä. r. s. k. g. i. l. a. d. p. f. å. n. v. t. D. e. h. m. y. b. ö. j. u. o. c. I. R. V. ,. N. S. x. P. G. M. E. B. 6. -. 8. 2. 0. 4. 5. /. K. d l
Maja följer jag på Instagram (Majas LCHF) och hon har massor med trevliga recept. Majas ostplättar. 1 tsk bakpulver. 1 msk fiberhusk. Grädda tills de blir gyllenbruna, ca 7-10 min. 1 tsk bakpulver
Häll lag 1 kokande över så fisken täcks och låt sjuda i fem minuter. Häll av Lag 1 och flytta fisken till serveringskärlet. 1 kg urbenad strömming. Lag1. 1 dl ättiksprit. 1 dl vatten. 10 kryddpepparkorn krossade
Välkommen till jordnötshimlen. 19 Oct. 19. 11. 1kommentarer. cirka 20 min varav 12-18 min i ugn). 1 dl jordnötssmör (med crunch, hacka i lite extra jordnötter annars). 1 äggvita. 1 msk mjölk. Sätt ugnen på 175 grader. Klicka ut smeten på en bakplåtspappersklädd plåt, jag fick ut 6 kakor, och sätt in i ugnen i 12-18 min, beroende på hur krispiga du vill ha dem. 12-18 min. 1 dl jordnötssmör. 1 äggvita. 1 msk mjölk. 12-18 min
Börja med att hårdkoka äggen, 10 minuter, låt de sedan ligga i kallt vatten och svalna. Gör sen 1a lagret. Mosa leverpastejen, 1 tub majonäs och 2,5 dl vispad grädde i en bunke. Smeta sen på 1a lagret och lägg därefter på ett lager franska som du sen smetar ut 2a lagret. Vispa 5 dl grädde och rör sen ner kaviarn och 1 tub majonäs. 2 lättmajonäs á 275 g. 1 smörgåspickles 275 g. 1 liten tub kaviar 190 g. 1 förp. 12 skivor kokt skinka. 1 citron. 1 kg räkor. 10 ägg
Varm baguette med tonfisk, ägg och majonnäs. Bred sedan på ett lager majonnäs över alla ägg. Fördela tonfisken jämnt över majonnäsen och lägg över tomatskivorna
Vad ska du göra i maj. Äntligen…MAJ. Älskar maj. Eftersom det både är bra för plånboken & miljön att välja mat efter säsong tänkte jag uppdatera er på maj månads godaste pärlor
1 påse musslor½ liter vitt, torrt vin½ liter vatten1 gullök2 fänkål2 potatisarsalt och peppar3 dl matlagningsgräddeBörja med att hacka löken och den ena fänkkålen. Låt koka i ca 10 minuter. Häll i matlagningsgrädden i kastrullen, smaka av med salt och peppar, låt koka i ca 15 minuter. 1 påse musslor. 1 gullök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.