Idag har vi nåt 100-besöksstrecket här i Mårtenssons kök, jippi, och det har firats med en god middag, vad annars. 500 g kassler i skivor 1 kg tärnade rotfrukter 1 röd lök i klyftor 1 paprika i bitar 3 vitlöksklyftor 1 tsk rosmarin salt och peppar 2 msk olja 2 msk smör Oströra 2 dl créme fraiche 1 ask créme bonjour vitlök 1 äggula ½ dl hackad persilja och gräslök Ställ en långpanna i ugnen på 250 grader och låt den bli het. Rör runt och ställ in i ugnen 15 min, fortfarande på 250 grader. Ställ in i ugnen 10 minuter. 500 g kassler i skivor. 250 grader och. 250 grader
(ev kokos) ( tog inte jag, tog lite vatten dock ca 0,5 msk). 5000 besökare är jag snart uppe i, helt otroligt och detta ska givetvis firas med ngn form av utlottning. (ev kokos) ( tog inte jag, tog lite vatten dock ca 0,5 msk)
Är ganska säker på att jag idag kommer passera 100000 besökare då det bara är 150 kvar tills den siffran är uppnådd. ger ca 16-20 st eller passar perfekt i en sifferform på 1L. 0,5 dl socker. 300 gram mandelmassa. Lägg degen jäsa under duk i ca 40 minuter. Lägg bullarna på en bakplåt med bakplåtspapper och låt dem jäsa ytterligare ca 30 minuter, till i det närmaste dubbel storlek. Pensla bullarna med ägget och grädda dem ca 10 minuter mitt i ugnen. 100000 besökare d. 150 kvar till. ca 16-20 st eller. 0,5 dl socker. 300 gram mandelmassa
Igår hade jag nästan 2000 unika besökare på bloggen. 9-10 dl special K flingor. 200 g mjölkchoklad. Bred ut smeten i en bakplåtspappersklädd form (ca 20x20 cm) i kylskåpet för att svalna. 9-10 dl special. 200 g mjölkchoklad
och inte ”vill jag bli vältränad” eller ”vill jag bli 10 kg lättare. Utmana dig själv under 2013 med att allt du gör ska fylla en funktion. Innebär det att det behöver vara 100% rätt. Nej, grundregeln är dock – är det inte bra för din kropp (näringsrikt) så se till att det är bra för din själ (att du njuter 100% – minst). 250g mager (5%) nötfärs. 300g krossade tomater. 0,5 dl vitt matlagningsvin. 0,5 mediumstor gul lök, finhackad. Låt koka i ca 5-10 minuter. frikadellerna i tomatsåsen och låt koka under lock i ca 10 minuter, tills. Isodieten rekommenderar att frukost och middag ska bestå av ca 400 kcal, lunch ca 500 kcal och sedan 2 mellanmål bestående av 150 kcal. 10 kg lättare
Under april så besöktes Matskafferiet av över 30000 unika besökare och vi tänkte testa något nytt och tipsa om vilka recept som varit mest populära den senaste tiden. se Dela receptet "Populära recept under april 2017" med dina vännerFacebookPinterestTwitterSkriv ut Prenumera på nya recept
Postat av Elin onsdag 23/032016 kl. 20. Det här receptet på morotssoppa från 2006 pekar fortfarande emellanåt i statistiken. Koka soppan på svag värme under lock i cirka 10 minuter tills grönsakerna mjuknat. Palsternackssoppa (0)
Jag började själv min lågkolhydratbana under våren 2009, efter en föreläsning med Dr Annika Dahlqvist. När jag på hösten 2009 tog bort gluten helt ur min kost så mådde jag ännu bättre än under den första tiden med LCHF, då jag ätit lite surdegsbröd, Finn Crisp och även tagit nån vanlig tårtbit på kalas. Det blev början på min karriär som Paleo-skribent, samlade under 1 år ihop ca 200 mjölkfria recept på en egen blogg, Birgitta Höglunds Paleo. 2 bitar laxrygg à 200 g. ca 200 mjölkfria r. 2 bitar laxrygg 200 g
Ingredienser för 4 personer300 g strimlad kycklingfilé2 tsk olja200 g skivade champinjoner200 g tärnad squash1 skivad rödlöksalt, peppar, salviablad4 dl färdig pastasås2 dl riven parmesan200 g färska lasagneplattor (jag tog ICA. Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter. 300 g strimlad kycklingfilé
Den 20 april finns det möjlighet att gå korvkursen på Allé. 850 kr inkl lunch. Förra gången jag var på Allé, var det på Matrundan 2011. 50g smör. Pernilla 850 kr inkl lunch. 50g smör
300 gram digestive. 150 gr smör. 600 gr philadelpiaost. 200 gr vit fin choklad. Baka botten i 175 grader varmluft 10 minuter. Vispa philadelpiaost och kesellan i 10 minuter tills den är klumpfri. Grädda 30 minuter och låt stå kvar 30 minuter i ugnen. 300 gram digestive. 150 gr smör. 600 gr philadelpiaost. 200 gr vit fin choklad
400 g kokta stora vita bönor (se här) eller 2 tetror eller 2 normalstora burkar konserverade stora vita bönor. 4 - 8 portioner 400 g kokta stora vita bönor (se här) eller 2 tetror eller 2 normalstora burkar konserverade stora vita bönor
500 g vetemjöl, 8-9 dl. 10 g jäst. Arbeta samman degen i en köksmaskin i ca 10 minuter. Sätt ugnen på 250 grader, när den är tillräckligt varm ställer du in en bakplåt och låter den bli varm undertiden du bakar ut degen och gör färdigt pizzorna. Baka av mitt i ugnen på 250 grader ca 10 minuter, ev längre beroende på vilken fyllning du har och hur mycket du lagt på. Ringla över honung, strö på valnötter och grädda i ugnen på 250 grader, 10-15 minuter. Mal lite svartpeppar över och grädda i ugnen på 250 grader, 10-15 minuter. Grädda mitt i ugnen på 250 grader, 10-15 minuter. Så var vi alltså på res och matmässan idag, men det kändes som att dom 140 kronorna kunde vi lagt på något annat istället, tyvärr. 500 g vetemjöl,. 10 g jäst
20 var jag både tjurig, kinkig och galet hungrig och då skulle jag hem och laga mat. 10 champinjoner. 100 g färsk spenat. I dag har jag haft rekord på bloggen med över 650 unika besökare. 10 champinjoner 1/2 squash 100 g färsk spenat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.