Tyvärr är det i princip omöjligt för mig att avgöravad som är problemet när det gäller just DIN kost och motion i och med att jag inte kan SE vad du gör
Först bakar du alltså en botten som kan vara antingen brownie-aktig eller sockerkakeaktig. Nu tänkte jag dela medmig av några tips på vad man kan göramed äggvitor som blir över
Det finns såklart ett utbud av ”finare” köpe-köttbullar som man kan välja exempelvis Stensåkra som säljs i mindre förpackning och är himla goda att skiva till smörgåstårtor eller ha kalla som fyllning i baguetter
Jag använder mig av en formdyna och bulbulous cone (jag föredrar den framför balling tool som rekommenderas) Sedan fäster jag dessa över ”bollen” så att de överlappar varandra och sitter jämns med hela bollen
När jag var och handlade i torsdags fick jag för mig att jag skulle köpa kycklingfärs. Man vill ju ändå göra något lite festligare på fredagen men alla recept jag hittade kändes ganska vardagliga
På tallriken låg rester av ugnsbakad lax med spenat- och dillpesto från veckan, ugnsbakade plommontomater, stekt Gårdshalloumi från Fontana (tips från Moma på Istagram tidigare idag) och ugnsrostad vitkål som Sonja (Dagmar´s Kitchen) bloggade om tidigare i veckan
Fixa och plocka med allt och fara fram som en virvelvind och känna mig nöjd och tillfreds och göra fint här hemma… Jag vill, men orkar inte… Det låter som det var en evighet sen jag fick göra allt detta trots att de bara är fyra dagar sen… Men för MIG en hel oändlig, evighet, ensam i en dubbelsäng med värsta â€tyck-synd-om-mig-humöretâ€â€¦Â  När jag är van att göra det varje dag och jag dessutom älskar det så blir det himla tomt & deppigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.