Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Ursprungsreceptet kommer från Ingrid Erikssons kokbok â€Det goda köket†(ICA Bokförlag, 2010, Foto
Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos mig i massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag Bacardi Pineapple
Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås. Smarriga små makaroner som fullkomligt dränkts i ostsås och gratinerats
Ny månad, ny råvara och nytt recept från mig i kampanjen Robertson loves Sweden. Jag måste faktiskt erkänna att jag inte är någon dyrkare av färskpotatis, men den här salladen blev suveränt god
Nudelwok med röd curry (recept och bild från veckomatsedeln. se)Koka äggnudlarStrimla tunnt 300 g kyckling eller fläskköttSkär grönsakerna i tunna skivor1 röd paprika, 6 champinjoner,10 cm purjolök, 1 färsk broccoli, 1 morot
April månads råvara i Robertson loves Sweden är, som jag tidigare nämnt, sill. April månads råvara i kampanjen Robertson loves Sweden är - som ni vid det här laget förstår - sill
Missa inte möjligheten att tävla och vinna en Kitchen Aid För att delta i mars månads tävling tar du helt enkelt en Instagrambild på en maträtt med månadens råvara och taggar den med #robertsonloves och #vasterbottensost
Man ska inte vara så förbannat rädd för att göra köttbullar. Köttbullar är ju egentligen världens enklaste och mest tacksamma grej - du har kött som är malt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.